Saunan vuokraus Porissa

Soita meille!

Etsitkö saunatiloja polttareille, syntymäpäiville tai muuhun illanviettoon? 7th Floorin modernit ja viihtyisät saunatilat sijaitsevat aivan Porin ydinkeskustassa. Keskeisen sijaintinsa ansiosta tiloihimme löytää helposti myös Porin ulkopuolelta saapuvat vieraat. 


Sisäänkäynti on Teljäntorin kauppakeskuksen A-rapussa, josta pääsee hissillä seitsemänteen kerrokseen. Saunan lauteille löylyttelemään mahtuu kerralla noin 10 henkilöä. Lempeät löylyt takaa IKI-kiuas, ja halutessasi saunoa voi vaikka aamuneljään. Tarvittavat pyyhkeet, pesuaineet ja hiustenkuivaaja löytyvät saunatiloista. Tasokkaan saunan vuokraus Porissa ei ole koskaan ollut yhtä helppoa: 7th Floor tarjoaa kaiken mukavaa saunailtaa varten, tervetuloa viihtymään!

Tasokas vaihtoehto saunaillalle

Saunatilamme on sisustettu modernisti ja kauniin selkeitä linjoja noudattaen. Tilat ovat edustavat ja soveltuvat hyvin niin rentoon yhdessäoloon kuin pienen porukan juhlahetkeenkin. Saunaillan viihtyvyyttä lisää salin puolelta löytyvä kotiteatteri, johon kuuluvat äänentoistolaitteisto, dvd-soitin, valkokangas, taulu-tv ja videotykki.

Saunailtaa varten on mahdollista tilata myös ateriat ja muut herkut pitopalvelultamme Ailav-lounasruokalalta varauksen yhteydessä. 


Mikäli haluat tietää enemmän pitopalvelumme vaihtoehdoista, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Tiloissamme on myös hyvin varusteltu ja tilavahko keittiö, jossa saat helposti valmistettua omat ruoat. Keittiössä on myös jääkaappi ja pakastin juomia varten, joita voi siis tuoda tiloihimme vapaasti.

Vuokraa saunatilat nyt!

Vilvoittelua upeissa maisemissa

Saunan yhteydessä on pukuhuone ja oleskelutila, jossa on mukava rentoutua saunan jälkeen vaikkapa pienen purtavan äärellä. Löylyjen välillä pääset vilvoittelemaan kattoterassillamme, jolta löydät terassituolit ja upean näköalan kaupunkiin päin. Voit tuoda mukaan omat eväät ja saunajuomat tai tilata ruoat suoraan pitopalvelustamme. Saunatiloissamme voi juhlia vaikka aamuneljään, lähialueelta löytyy myös keskustan hotellit aivan kävelymatkan päästä. 


Kun ajatuksissasi on tasokkaan saunan vuokraus Porista, ota meihin yhteyttä. Vastaamme kaikkiin saunatilojen vuokraukseen liittyviin kysymyksiisi mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.