Kokoustilat Porissa –viihtyisyyttä ja funktionaalisuutta

Katso kaikki yhteystiedot

7th Floorin edustavat ja inspiroivat tilat sopivat mainiosti kokouksiin, kursseille ja koulutuksiin. Tyylikkäät kokoustilat sijaitsevat mainiolla paikalla Porin ytimessä. Keskeinen sijainti on helposti saavutettavissa, ja samaan aikaan ylimmässä kerroksessa sijaitseva tila on kuitenkin mukavan rauhassa keskustan hälinältä.


Kokoustilan pöydän ääreen mahtuu 30 henkeä. Tilassa on langaton internetyhteys, ja salin puolelta löytyvät muun muassa valkokangas ja videotykki. Varauksen yhteydessä kokoukseen saa helposti tilattua kahvitarjoilut tai lounasbuffetin yhteistyökumppaniltamme Ailav-lounasruokalalta. Kysy lisää kokoustilojen vuokrauksesta tai pitopalvelusta. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme lomakkeella.

Helposti tavoitettava sijainti

7th Floorin kokoustilat tarjoavat kaiken tarvittavan kokousta ja seminaaria varten. Tilamme soveltuvat parhaiten 30 hengelle. Kokoukseen osallistujia varten salin puolelta löytyy kaikki tarvittava: langattoman internetyhteyden lisäksi tiloissamme on täydellinen äänentoistolaitteisto, dvd-soitin, valkokangas, taulu-tv ja videotykki.

Kokoustilamme Porin keskustassa löytyvät helposti, sillä sijaitsemme aivan ydinkeskustassa Yrjönkatu 15:ssä. Tiloihimme on sisäänkäynti Teljäntorin kauppakeskuksen A-rapusta, josta pääsee hissillä seitsemänteen kerrokseen.


Sijaintimme puolesta tiloihimme on helppo saapua niin ryhmäbussilla, omalla autolla kuin kaukoliikenteen yhteyksilläkin kulkien. Näet sijaintimme kartalla myös kotisivuillamme. Vastaamme myös kaikkiin kokouksen järjestämiseen liittyviin kysymyksiin mielellämme.

Tilaa nyt

Kokoustilat kaikilla herkuilla

Kokoustarjoilut saa pyydettäessä Ailav-lounasruokalan pitopalvelulta. Kerrothan toiveistasi varauksen yhteydessä, niin pitopalvelumme valmistaa tilaisuuteesi sopivat maittavat tarjoilut. Kahvitarjoilun ja pienen suolaisen lisäksi Ailav-lounasruokala voi toteuttaa esim. päivän seminaaria varten lounasbuffetin eri vaihtoehtoineen.


Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.