Juhlatilat Porissa tyylikkäästi ja räätälöityinä

Yhteystiedot

Etsitkö upeita juhlatiloja syntymäpäiville, polttareihin, pikkujouluihin tai muuhun tilaisuuteen? 7th Floorin juhlatilat sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten lasten synttärit tai 50-vuotispäivät. Juhlatilat sijaitsevat aivan Porin keskustassa, Yrjönkatu 15:ssä.


Saat varauksesi yhteydessä tilattua myös Ailav-lounasruokalan pitopalvelulta tarjoilut juhliisi, mikä onkin helpoin tapa saada ruokaisan menun lisäksi täytekakut ja muut herkut juhlintaan. Juhliin on kätevä tuoda myös omat ruoat ja juomat.

Juhli tyylillä seitsemännessä kerroksessa

7th Floorin tilat ovat erittäin tyylikkäät ja mukavat. Juhlatilat ovat tilaratkaisuiltaan selkeät ja rauhallinen yleisilme lisää monikäyttöisyyttä. Juhlia varten voit tuoda omia koristeita, ja sivuiltamme löytyvien valokuvien avulla pääset suunnittelemaan esim. pikkujoulujen tai syntymäpäiväjuhlien koristelua etukäteen. 


Kalustevalinnoilla olemme pyrkineet tarjoamaan asiakkaillemme laatua ja mukavuutta. Tiloistamme löydät miellyttävät sohvat, divaanit, tuolit sekä runsaasti lattiatilaa kokoontumista varten. Illan tummentuessa tiloihin saa kauniin tunnelmavalaistuksen. 


Viihtyvyyttä lisää myös salin puolelta löytyvä kotiteatteri. Siihen sisältyy täydellinen äänentoistolaitteisto, dvd-soitin, valkokangas, taulu-tv ja videotykki. Saunan jälkeen voikin rentoutua vaikkapa elokuvan parissa. Juhlista voi nauttia myös kattoterassilla, josta on mainiot näkymät kaupungin keskustaan.

Tilaa nyt

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.